Santa Cruz bjergene San Jose

Santa Cruz bjergene San Jose

Jeg har kigget på Ben Lomond, Boulder Creek, Lompico og San Lorenzo Valley, men jeg kan ikke finde ud af meget på internettet. Da det er så tæt på Santa Cruz og college, bliver disse områder fyldt med studerende på weekender og somre. Jeg ved, at du ikke kan svømme i Loch Lomond, er der overalt du kan? Hvordan er vejret. Hvor langt skal du gå til shopping? Hvad med jordskælv? Jeg vil gerne finde billeder af byerne. Jeg kommer fra det sydlige Californien. det bliver alt for overfyldt her nede.

San Lorenzo Valley (som omfatter Boulder Creek, Ben Lomond, Lompico og Felton) får overfyldte sommer weekender fra turister, men den studerendes befolkning fra UCSC påvirker os ikke meget her. Der er flere offentlige pools, floden og strand til svømning. Vejret er bestemt en bekymring for folk, det regner meget om vinteren. Hvis du ikke kan lide regn, glem det. Også, Moncler Jakke Dame hvis du er vant til fire lane motorveje (og endda tovejs gader) for at komme overalt, vil det være ret chok. Så vidt shopping går, afhænger det af hvilken slags shopping du mener. Det tager mig 10 minutter at komme til en købmand, 20 til en stor (Safeway i Felton), men hvis du er et indkøbscenter et holisk, så skal du gå ind i Capitola eller San Jose, hvilket er omkring 45 minutter Dette er et ægte bjergliv, vi har lejlighedsvis snedækkede træer, vilde dyr, strømafbrydelser og vilde storme. Men det er et godt sted at bo, og jeg vil ikke handle det for noget, Billige Moncler Sale jeg kan finde i byen.

Jeg bor hellere i Santa Cruz County, fordi jeg kan lide at være tættere på havet, og fra min erfaring er leje generelt ikke billigere (i det hele taget) i Felton, Ben Lomond, Boulder Creek osv., End de er i Aptos, Soquel, Capitola og Santa Cruz.

Hvis du vil komme til Oceanen, skal du klare det rigtigt, ellers bliver du fast i brutal trafik. Hvis jeg skal gå deroppe fra Santa Cruz-området, gør jeg det kun midt om dagen. Fra 3 på , trafikken er en rigtig træk, det samme før kl. 9:30 om morgenen. Bjerge og redwoods. Så regn, mørke og skimmel / mugg er ikke et problem for dig. Scotts Valley er også en mulighed. mere åbne rum. ikke så lukket i.

Også det nævner ingen her, men tics er overflod i redwoods, så hvis du har en hund (som jeg gør) og ikke kan lide at bruge den forreste linjeskit, kan det være en ægte træk. Må også tjekke din egen krop, hvis du ‘ re ud i skoven. eller bare ude på landperioden. Tics. arrrggghhhhhhhh!

Hele Santa Cruz-området (amtet selv og op i bjergene. Felton, Ben Lomond, Boulder Creek osv.) Har et blomstrende alternativ helbredende samfund, men jeg ved ikke om jobmarkederne.

Det er et meget dyrt område, og du skal være åben og fleksibel når det kommer til boliger. Jeg har boet i nogle virkelig funky steder og betalt meget for dem. Jeg boede på et sted i Aptos for nogle år siden, at min udlejer byggede i 70’erne med nogle venner mens de var syre. Unikt for at sige mildt. Trærotterne elskede det dog.

Selvom boligforholdet for en enkelt person som mig i Truckee-området har vist sig umuligt, når jeg har tænkt mig at flytte tilbage der i de sidste par år. Jeg er for gammel til at bo i et hus med 8 andre mennesker. bjerge og det eneste (foruden tics), der virkelig bugser mig, er boligsituationen. Det er ikke bare bekostning. Jeg er vant til det, fordi jeg altid bor i ‘hot spots’ hvor huslejer er høje. Men ofte hvad du får for den høje leje er virkelig en træk. Men jeg tror, ​​at det er muligt at finde det rigtige sted. Jeg regner med, om du virkelig hører til et sted, du finder det rigtige sted, så længe du er åben og fleksibel, hvilket område spørger dig alligevel.

Engros
Massive Solomon Kindley clearing huller til Georgien

Massive Solomon Kindley clearing huller til Georgien ATHENS, Ga. Der var engang engang, da Georges redshirt freshman right guard Solomon Kindley blev henvist til offensivlinjen. ‘I grundskolen var jeg min flag fodboldhold quarterback,’ en strålende Kindley sagde i denne uge. ‘Jeg spillede tilbage, jeg spillede alt.’ Ved 6 fod 4 …

Engros
Mayhem Brug Timely Scoring til Ground Ice Flyers

Mayhem Brug Timely Scoring til Ground Ice Flyers PENSACOLA, FLAfter tabte Billige Moncler Sale føringen i den tredje periode, svarede Daniel Gentzler hurtigt for at drive Macon Mayhem til en 2 1 sejr over Pensacola Ice Flyers. De to hold kæmpede hårdt i de første 39 minutter af hockey spillet, …

Engros
Matt Damon Gets slået af en United Flight i Kimmel Spoof

Matt Damon Gets slået af en Moncler Udsalg United Flight i Kimmel Spoof I dagens specialudgave af din mediascanning, at Georgiens specialvalg netop blev endnu mere specielt (se nr. 2 nedenfor) vinder Julia Roberts en ikke særlig speciel (i hvert fald for hende på nuværende tidspunkt) ære (nr. 4 ) …