Matt Manzanares Interview Del I

Matt Manzanares Interview Del I

Matt Jeg tror bestemt på den sidste lejr, at jeg ikke var mentalt 100 procent. Jeg var lidt Billige Moncler Jakke Herre slået af Moncler DunJakke mig før kampen startede. Men denne gang er jeg helt fokuseret, og jeg har arbejdet hårdt, og jeg har lavet en mange ofre. Jeg er bare virkelig positiv nu, jeg er i et godt tankegang lige nu, og jeg tror, ​​at det vil spille en stor faktor i denne kamp.

GrahamNot vil du kun få et nyt skud, men du kommer til at gøre det lige her i Cheyenne, hvor du voksede op foran alle dine venner og familie. Hvad er det fornemmeligt, når du indser, hvad en enorm mulighed er?

MattOh mand, det har været en god følelse. Jeg har været helt spændt, og jeg har altid elsket at kæmpe her i byen. Som du sagde, vil jeg have alle mine venner og familie, så jeg er bare vil få 100 procent støtte fra alle der. Men jeg tager det ikke som en fordel. Jeg arbejder virkelig med min hale for at komme ud og slå dem, som de sætter foran mig. Det er bare et plus, jeg får at kæmpe her, og du ved, jeg er virkelig begejstret.

Engros
Massive kamp mellem 20 til 30 teenagere gnister i byen efter skole

Massive kamp Moncler Udsalg mellem 20 til 30 teenagere gnister i byen efter skole JACKSON, MI Mindst to teenagere blev såret og en anden blev arresteret i en massiv slagsmål, der involverede 20 til 30 teenagere, der så kampen i Jackson efter skole på tirsdag. 12, Moncler Outlet Jackson direktør …

Engros
Mayfield softball hold slår off Midpark

Mayfield softball hold slår off Midpark Mayfield softball holdet havde brug for ekstra innings for at holde sit vindende strejf, da wildcats tog Midpark 8 6 i ni omgang Moncler DunJakke for at vinde deres femte lige spil. Mayfield scorede to løb i toppen af ​​det syvende for at binde …

Engros
Matt Allens kamp med kræft bringer McGuinness softball team sammen

Matt Allens kamp med kræft bringer Moncler Udsalg McGuinness softball team sammen Hvis ikke for arsenningen fra Matt Allens højre øre til toppen af ​​hans hoved, så ved du aldrig. Han løser fangsters masker til pigerne på hans datters softballhold og fylder vandflasker til drengene på hans sønns fodboldkamp. Han …