louis vuitton watch Visdom i min coaches form

louis vuitton nail tips Visdom i min coaches form

Skift navigation MENTORTe National Mentoring Partnership

Som en del af MENTOR ThankYourMentor-kampagnen tager mange mennesker tid til at takke mentorer, der var der på kritiske øjeblikke i deres liv.

Da jeg blev 12, spillede jeg fodbold under Coach Roland Brown, som var hænderne på den bedste træner, jeg nogensinde havde. I modsætning til andre trænere spillede han ikke favoritter og stillede altid den bedste person til en position på banen. Hvis du begyndte at rydde op, bliver du trukket ud og nødt til at kæmpe for din plads tilbage. Træner Roland var en god træner og blev som en far til mig. Han var en person, der var på vej og retfærdig. Han var rationel, tankevækkende , og tog en oprigtig interesse for de børn, han trænede. I løbet af mit andet år kunne jeg ikke råd til at spille, så han fortalte mig ikke at bekymre mig og lade mig deltage på trods af prisen.

Coach Roland lærte vores team at opføre sig mere som mænd. Hans filosofi var baseret på respekt; vi fik ikke lov til at tale tilbage til ham. Da han gav os en ordre, måtte vi sige ‘Ja herre’ og ‘Nej herre.’ Selvom han krævede respekt fra os, lader han os også tale vores meninger en om en .Han hjalp ærligt med at udvikle tillid mellem sig selv Moncler Jakke Dame og vores team.Hvis han lavede en fejl i sin coaching, hvis vi tabte, og han følte, at det var hans skyld, ville han fortælle os. Jeg har aldrig set nogen i min familie det. Men jeg så vigtigheden af ​​den ærlighed, og jeg begyndte at efterligne den. Han viste os at han brydde sig om og ud af marken: Du kunne til enhver tid møde i sit hus, og han ville fodre dig og gøre dig velkommen.

Se hans video

Det var i det øjeblik jeg indså det potentiale han så i mig. Jeg vidste, Billige Moncler Sale at han ikke ville afslutte mig. Ikke som mand, faderfigur, leder eller mentor. Jeg tager de lektier af sårbarhed, ærlighed og respekt, som jeg lærte af coach Roland hver dag, i alt, hvad jeg gør. Tak Coach Roland for alt, hvad du har lært mig gennem årene. ThankYourMentor

Efterlad et svar Annuller svarDenne email-adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret Email.

Kanye
louis vuitton taschen second hand Virksomhedsledelse Combined Arms Maneuver Live Fire Exercise

louis vuitton watercolor Virksomhedsledelse Combined Billige Moncler Jakke Dame Arms Maneuver Live Fire Exercise Missionen udfordrede Goldsmith til at integrere en tungvåben-peloton, to lette infanterivifter, feltartilleri, bataljonsmørtel og fiktive hærangrebflyvning og informationsindsamlingsaktiver. ‘Missionen i dag var ikke kun at gribe målet, men for at få øve på at udjævne brande, …

Kanye
louis vuitton outlet österreich Voldsomme road rage slagsmål i Los Angeles

louis vuitton sale deutschland Voldsomme road rage slagsmål i Los Angeles Julian: Beboere bekymrede fremtiden for Julian Fire DepartmentJulian: Beboere bekymrede fremtiden for Julian Fire DepartmentOpdateret: Tirsdag den 13. marts 2018 3:42 EDT2018 03 13 07:42:53 GMTFarden af ​​den sidste brandfrivillige afdeling i San Diego County er op i luften, …

Kanye
schuhe louis vuitton Voksen pertusser mangler den karakteristiske whoop i hosten

louis vuitton halsband Voksen pertusser mangler den karakteristiske whoop i hosten Kære DR. ROACH: Jeg har en voksen søn med alvorlige medicinske problemer. På grund af en vedvarende hoste så han sin internist fire gange såvel som en pulmonolog. Blodprøver og X-stråler var negative. Hans diagnoser med tiden omfattede: en …