louis vuitton watch Visdom i min coaches form

louis vuitton nail tips Visdom i min coaches form

Skift navigation MENTORTe National Mentoring Partnership

Som en del af MENTOR ThankYourMentor-kampagnen tager mange mennesker tid til at takke mentorer, der var der på kritiske øjeblikke i deres liv.

Da jeg blev 12, spillede jeg fodbold under Coach Roland Brown, som var hænderne på den bedste træner, jeg nogensinde havde. I modsætning til andre trænere spillede han ikke favoritter og stillede altid den bedste person til en position på banen. Hvis du begyndte at rydde op, bliver du trukket ud og nødt til at kæmpe for din plads tilbage. Træner Roland var en god træner og blev som en far til mig. Han var en person, der var på vej og retfærdig. Han var rationel, tankevækkende , og tog en oprigtig interesse for de børn, han trænede. I løbet af mit andet år kunne jeg ikke råd til at spille, så han fortalte mig ikke at bekymre mig og lade mig deltage på trods af prisen.

Coach Roland lærte vores team at opføre sig mere som mænd. Hans filosofi var baseret på respekt; vi fik ikke lov til at tale tilbage til ham. Da han gav os en ordre, måtte vi sige ‘Ja herre’ og ‘Nej herre.’ Selvom han krævede respekt fra os, lader han os også tale vores meninger en om en .Han hjalp ærligt med at udvikle tillid mellem sig selv Moncler Jakke Dame og vores team.Hvis han lavede en fejl i sin coaching, hvis vi tabte, og han følte, at det var hans skyld, ville han fortælle os. Jeg har aldrig set nogen i min familie det. Men jeg så vigtigheden af ​​den ærlighed, og jeg begyndte at efterligne den. Han viste os at han brydde sig om og ud af marken: Du kunne til enhver tid møde i sit hus, og han ville fodre dig og gøre dig velkommen.

Se hans video

Det var i det øjeblik jeg indså det potentiale han så i mig. Jeg vidste, Billige Moncler Sale at han ikke ville afslutte mig. Ikke som mand, faderfigur, leder eller mentor. Jeg tager de lektier af sårbarhed, ærlighed og respekt, som jeg lærte af coach Roland hver dag, i alt, hvad jeg gør. Tak Coach Roland for alt, hvad du har lært mig gennem årene. ThankYourMentor

Efterlad et svar Annuller svarDenne email-adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret Email.

Kanye
louis vuitton taschen bei ebay viser vækst i evnen til at komme tilbage fra første gang

louis vuitton diaper bag viser vækst i evnen til at komme tilbage fra første gang Chambers sagde i tidligere år, Maroon Giants ville foldet og afslutte. I stedet rangerede Kalamazoo Central og gav sig en chance for at vinde spillet med under 10 sekunder tilbage. stolt af fyrene for hvordan …

Kanye
louis vuitton speedy 25 preis Vols DB Kelly tjener

kate moss louis vuitton Vols DB Kelly tjener ‘Jeg troede i dag, vi havde en produktiv dag,’ sagde Jones. ‘Første skaller træner for dette fodboldhold, og igen forstår det, hvordan du træner med skaller. Jeg troede, at vores spillere for det meste gjorde et godt stykke arbejde med at håndtere …

Kanye
louis vuitton kofferset Voksendiagnose af ADHD blandt kvinder kan svare på langvarige spørgsmål

louis vuitton online shopping Voksendiagnose af ADHD blandt kvinder kan svare på langvarige spørgsmål For de fleste af mødrene har allerede lined up, dette er sandsynligvis ikke en big deal. Men for Suppers, hvem har altid været sen til næsten alting så længe hun kan huske, den indsats, der var …