louis vuitton outlet uk Volcano mand kæmper for flere hajer

louis vuitton backpack Volcano mand kæmper for flere hajer

37 år Billige Moncler Jakke Dame gamle Kawika Matsu er taknemmelig for at være i live. Den dygtige vandmand fra vulkanen anser havet for sin legeplads. Hans kærlighed til vandet fulgte ham til sit nye hjem i Ascension Island, et fjerntliggende område mellem Afrika og Sydamerika. Men en paddleboard-session der i juli blev forfærdelig, da flere store hvide nærmede sig. ‘Næste ting vidste jeg, at jeg flyver fem meter i luften og kigger tilbage på mit bord med en haj i vandet, og jeg var ligesom OK. da jeg slog vandet, lancerede den mig lige ind i min højre skulder og lå simpelthen bare og tog mig under vandet, ’sagde Matsu. Matsu forklarede, at instinkt fortalte ham ikke at kæmpe for hajen.’ Du skal bare rive din arm ud du vil gøre noget dårligt for dig selv, så jeg ikke vil lægge flere skader på mig selv. Jeg gik lidt med det først, og jeg slap det ikke, så jeg slog det to gange i næsen, og det endte med at lade mig gå, ’sagde Matsu. Han løb tilbage mod sit bord, men fik ikke langt før en anden haj bitter ham i hans ben. Han blev til sidst fri. ‘Så jeg kom på min bræt kiggede rundt for at se min tricep flydende ved siden af ​​mig med et lille stykke brusk fastgjort til det og jeg endte med at trække det ind og sætte det på bestyrelse. Jeg er overrasket over, at der ikke spiste noget, ’sagde Matsu. Han boblede i vandet på hans bord i ca. 30 minutter.’ De svømmede stadig rundt. Der var meget blod i vandet. De svømmede stadig rundt og rammede bord. På dette tidspunkt kunne jeg se finnerne. Jeg forsøgte bare at ignorere det, ‘forklarede Matsu. Til sidst kom der hjælp. En lokal redningsbåd trak op og bragte Matsu til sikkerhed. Han blev til sidst fløjet til et hospital i Florida, hvor han gennemgik syv intense operationer. ‘Jeg har lidt tabt det efter seks. Jeg har lidt gået lidt ned uden at vide noget. Det tager en vejafgift på din krop. tid virkelig. Så snart du begynder at føle dig godt, er jeg tilbage i en anden operation, ’sagde Matsu. Han var Billige Moncler DunJakke tilbage med svære ar på armen og benet. Tænder mærker fra en baby haj er indlejret i hans arm. ‘Absolut i begyndelsen var det virkelig svært at se på. Stykker af din krop mangler. Det er bare noget, du ikke kan forklare,’ sagde Matsu. Men han er ved at blive positiv . Læger er forbavset over, at han er i gang så hurtigt, og han kan ikke vente med at være tilbage i vandet. ‘Du skal grine. Du skal have en sans for humor. Du skal grine gennem tingene. og jeg var ude og ud, tror jeg ikke, at jeg vil helbrede sådan her, ’siger Matsu. Matsu er i øjeblikket gennemført omfattende rehab på O’ ahu. Honolulu skatteyderne beskylder store bukke til enhver hiker rescueHonolulu skatteyderne beskylder store penge til hver hiker rescueHFD siger hver redning omkostninger skatteyderne omkring $ 1500 en time, og det er ikke første gang man blev lavet i nærheden af ​​den populære Windward Oahu trail. Trends Talkers Bruno Mars anklaget for kulturelle bevillingerTrends Talkers Bruno Mars anklaget for kulturbevillingerMonday Evening ForecastMonday Evening ForecastHigh Surf Advarsel North EastHigh Surf Warning North EastHonolulu Police undersøge vej raseri hændelse fanget på kameraHonolulu Police undersøge vej raseri hændelse fanget på kamera38 år gamle Christopher Louie sagde angrebet skete omkring 9 : 30 fredag ​​aften, mens hans kæreste og to børn også var i bilen. Mere pistol regulering og tilbagekøbsprogrammer er nogle ideer ved Hawaii State CapitolMore gun regulation og tilbagekøbsprogrammer er nogle ideer ved Hawaii State Capitol

Kanye
louis vuitton günstig online kaufen Voldelig kamp fanget på kamera på Fairgrounds Valley Housing

louis vuitton deutschland shop Voldelig kamp fanget på kamera på Fairgrounds Valley Housing Der er meget lidt information om denne kamp på dette tidspunkt, men en email fra Clewer siger lejemål aflysninger og udsættelser er overhængende for de to involverede i kampen. RHA ser også på at tale med andre …

Kanye
louis vuitton koffer Viser noget slagsmål

louis vuitton.com Viser noget slagsmål DETROIT Cleveland Browns træner Hue Jackson havde to målsætninger i sin postkonkurrence konference søndag på Ford Field. Han ville ikke Billige Moncler Jakke Herre lade Rookie quarterback DeShone Kizer tage nogen skyld i Cleveland 38 24 tab for Detroit Lions, og han ville ikke tale …

Kanye
louis vuitton handtasche günstig Volleyers ‘vinder stribe ender

louis vuitton wickeltasche Volleyers ‘vinder stribe ender Det 13. rangerede Enid Pacers-volleyboldhold så sin 12 kampvindende strejf til en ende med et 3 2-tab til nr. 9, der var placeret 5A Shawnee i deres tredje kamp i Mustang-turneringen fredag. Pacerne (14 2) havde åbnet dagen med sejre over Yukon, 3 …