hjertet er i texas som familie kampe harvey

hjertet er i texas som familie kampe harvey

Home Search ‘Det gør ondt i mit hjerte, jeg er ikke der. Ikke at kunne trøste min mor, trøste min pige, trøste min familie som mine nieser og nevøer og ting som det. Det sætter mig i stå,’ siger han sagde. Mest af Jefferson hjemby er under vandet, men han tager en smule trøst i, at hans familie og deres kære er okay. ‘Ingen af ​​mine familiemedlemmer måtte evakuere deres hjem,’ sagde Jefferson onsdag. ‘Min pige var heldig nok til at forlade Houston før stormen kom. Min mor og far er i Beaumont lige nu, men jeg holder kontakt med dem. De er sikre, de er ikke i ondt.’ Jefferson sagde vandet er tæt på deres hjemme, men ikke indeni endnu, og tilføjede fra at bo i Texas hele deres liv, plejede de til noget af dette vejr. ‘Debris har været faldende på huset, inde i huset, ting sådan. Det er bare typiske ting, når du beskæftiger dig med storm og orkaner i Texas, ‘forklarede han. ‘I øjeblikket bekymrede jeg mig, men det var ikke første gang, vi måtte gennemgå noget som dette.’ Siden han kan være der, er Jefferson opmærksom på, hvordan han hjælper Beaumont, samt Houston, hvor han bor i off season. ‘ Det eneste jeg virkelig kan gøre, ’sagde han. Billige Moncler Sale ‘Jeg kan gå hjem og fysisk hjælpe, fordi jeg her gør mit arbejde.’ Jefferson vil filme en video for at hjælpe fansen med at donere til Røde Kors for at hjælpe ofrene for orkanen Harvey. Han sagde, at der vil være et stort skub for donationer på holdfanerdagen også på lørdag. Han sagde, at det betyder meget for ham at være en del af en organisation, der ønsker at hjælpe sin hjemby, og det hjælper ham med at arbejde gennem stresset til har holdkammerater, der bryr sig. Og det, hvad Kevin Glenn sagde, at de alle forsøger at gøre. ‘Du forsøger at være støttende, forsøger at forstå, lyt, når disse fyre taler om denne situation,’ sagde Glenn. ‘Jeg har set billeder fra det og det trist. Det var ked af at se det fordi jeg ikke kunne forestille mig, som Willie, at være væk fra din familie eller venner eller kære og vide, at sådan noget foregår, ‘tilføjede han. At være væk er hårdt, Jefferson Moncler DunJakke indrømmede, men heldigvis fodbold tillader ham til at fokusere på noget andet, i det mindste i et stykke tid. ‘Når hårde tider falder på dig eller din familie, skal du have noget at læne på. Jeg læner mig på mine holdkammerater og fodboldkampen for at tage lidt af af mig, ’sagde han.

Familie
Hillary Clinton vinder den største skål på steak fry

Hillary Clinton vinder den største skål på steak fry ET september og september 15, 2014 Hillary og Bill Clinton flip steaks med Tom Harkin og besætningen i Indianola på Harkin Steak Fry. Søndag den 14. september 2014. (Foto: Mary Willie / Registeret) Den demokratiske superstjerne Hillary Clinton lagde en pladsholder …

Familie
Hirscher bryder Tombas rekord med 5. GS-gevinst i Alta Badia

Hirscher bryder Tombas rekord med 5. GS-gevinst i Alta Badia Marys v. Colorado Springs Christian School Obits Latest Dødsboer Dødsmeddelelser Placer en dødsdom. Anbring en dødsbevis Tilbud Jobs Jobs Deal of the Day Real Estate Garage Salgshandler for biler Juridiske meddelelser Classifieds Merchandise Hunde Udlejning Service Directory Springs Kuponer Diverse …

Familie
Hillary Clinton jublede på kampagne stop i Montgomery County

Hillary Clinton jublede på kampagne stop i Montgomery County JENKINTOWN >> Flere hundrede tilhængere viste sig at få et glimt af Hillary Clinton fredag ​​formiddag den 22. april, da hun ankom til Curds Whey for hvad der blev faktureret som en samtale med Lilly Ledbetter. Clinton mødte med Ledbetter, hvis …