Condit mødes til titel på UFC 195

Condit mødes til titel på UFC 195

De eksplosioner, der ekko gennem Las Vegas til at byde velkommen i 2016? Ikke kun fyrværkeri. Robbie Lawler og Carlos Condit vil også bringe det nye år med et bang.

To af de hårdest ramte, mest voldsomme krigere på verdenspladsen i hovedårsagen til UFC 195 på lørdag på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas. Hør fra den ultimative kampmesterskabsveltervægtsmester Lawler og udfordrer Condit, da de leder ind i deres meget forventede titel bout

Lawler (26 10, 1 NC), på livet som en mester. Han vandt titlen i december i en splittet beslutning over Johny Hendricks og derefter forsvarede den i juli mod canadiske Rory MacDonald i hvad der straks blev betragtet som en af ​​de største kampe i UFC historie:

‘Jeg vil sige, at ikke meget har ændret sig, men måske vil folk have min autograf og måske gerne tage billeder med mig lidt mere, end de gjorde før. Men jeg holder bare i samme cirkel. mange ting andet end kamp relateret og træne ud. Så jeg bliver bare ydmyg, og jeg holder slibning væk og koncentrere mig om, hvad der fik mig her, hvilket er hårdt arbejde og fortsætter med at forbedre. ‘

Condit (30 8), om han er mere forberedt til dette titelskud end en 2012 mesterskabskamp mod Georges St Pierre, som han tabte ved enstemmig beslutning:

‘Jeg har helt sikkert vokset lidt lidt som en person, men også som en atlet og en fighter. Jeg har været igennem et par titel kampe og gjort ledelsen op og behandlet presset. Jeg tror, ​​at jeg har gennemgået den erfaring, jeg er bedre for det, og jeg er bestemt mere forberedt. ‘

Lawler, at overleve et blodbad mod MacDonald, men ikke nødvendigvis vil gøre det hver gang ud:

‘Du ønsker ikke at skulle fremvise din krigerånd eller hvor meget hjerte du har i en kamp. Du ønsker at gå derude, og du vil være skarp, og du vil udføre din spilplan og gå ud der og få det gjort hurtigt. Så skubbet kommer til at skubbe enhver fighter ønsker at få det gjort så hurtigt som muligt og tage mindst blandt mulige skader. ‘

Carlos Condit (højre), under en Ultimate Fighting Championship titel mod versus Georges St Pierre

Condit, at følge Lawlers karriere i mere end et årti:

‘Jeg husker at se ham tilbage, da han var i første UFC (i begyndelsen til midten af ​​2000’erne). Jeg kunne godt lide hans stil. Helt siden han har været tilbage i UFC og tilbage på 170 var han på 185 i lang tid. Så da han har været tilbage på min vægtklasse, har det helt sikkert været noget, jeg har haft på min radar. ‘

Lawler, om at begrænse mængden af ​​sparring i træningslejre:

‘Når skubbet kommer til at skubbe, er jeg altid klar til at gå. Men jeg tror ikke, du skal vise din sejhed i træningspraksis. Jeg tror, ​​jeg viser min sejhed, når kameraerne er på den og foran de store lys og alle fansne. ‘

Condit, på ex champion og canadiske legenden Georges St Pierre for nylig at sige, at Condit var den hårdeste modstander, han nogensinde har konfronteret:

‘Det er helt sikkert et godt kompliment fra en fyr som Georges, der har været derinde imod de bedste gutter, der nogensinde har konkurreret på weltervægt på dette tidspunkt. Det er koldt, når du er en fan af favorit. Men når du har respekt for dine kolleger, de andre krigere i virksomheden og de andre trænere, at ‘jeg synes endnu vigtigere for mig.’

Condit, der vendte tilbage tidligere i år fra en revet ACL lidt i foråret 2014, føler sig som om han kan være den første fighter siden 2011 for at afslutte Lawler:

‘Jeg’ skal se, om mit forberedelse vil være nok til at gøre det. Og jeg føler mig meget sikker på, at jeg har slået mange fyr, hvor jeg har været underdog i hele min karriere. Jeg har lavet en karriere ud af, og jeg har taget stor glæde i at bevise tvivlere forkert. Det gør du nok tid, og du begynder at tro på dine evner. ‘

Lawler, på at flytte forbi sin første titel forsvar og fokusere på Condit:

‘Det er svært at komme videre fra en kamp sådan, men mentalitetsvis er det sådan,’ OK, jeg gjorde nogle gode ting, og jeg viste noget hjerte, men det er du bare nødt til at være professionel. ‘ Jeg kan ikke klare mig selv på ryggen i syv måneder og tror, ​​at det kommer til at få mig endnu en sejr. Jeg er nødt til at gå derude og fortsætte med at konkurrere, fortsæt med at skubbe mig selv for at blive bedre, og det er det jeg skal gøre. ‘

Billga
Colorado lovgivere delt op over præsident Trump s Cuba reversering

Colorado lovgivere delt op over præsident Trump s Cuba reversering Marys v. Colorado Springs Christian School Obits Latest Dødsboer Dødsmeddelelser Placer en dødsdom. Anbring en dødsbevis Tilbud Jobs Jobs Deal of the Day Real Estate Garage Salgshandler for biler Juridiske meddelelser Classifieds Merchandise Hunde Udlejning Service Directory Springs Kuponer Diverse …

Billga
Conti chef står over for sin hårdeste opgave

Conti chef står over for sin hårdeste opgave For nogen der hader spotlightet, tegner Manfred Wennemer i dag meget opmærksomhed på sig selv. CEO for Continental er berømt for at holde en lav profil. Han undgår høj publicity black tie affairs. Han er leder af en førende bilproducent, men er …

Billga
com privatlivspolitik

com privatlivspolitik Vi tager seriøst din interesse for, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. Læs venligst følgende for at forstå vores privatlivspraksis. Denne fortrolighedserklæring beskriver privatlivets praksis på vores hjemmeside, mobilwebsite eller app (‘webstedet’). Nærmere bestemt beskriver det hvilke typer informationer vi samler om dig, mens du bruger webstedet, og …