Comal ISD modtager 58 Gold Performance Awards

Comal ISD modtager 58 Gold Performance Awards

Jeg er meget overrasket over, at Comal ISD special ED-lærer Marcia Felch blev nomineret til Excel-prisen i undervisningspraksis. Hun skulle være den eneste lærer, som aldrig skulle have været nomineret. Hun har en lang historie med distriktet, der mishandler elever og deres forældre. Fra Specht elementær til Bill Brown og nu Mountain Valley. Specialavdelingen synes at være blindsided af denne manipulerende person. Jeg antager, at de er så desperate for specielle edlærere og ikke ønsker nogen juridiske tvister, hvis de fyrede hende, de holder hende om bord. Det er så trist at alle lærerne på dette felt er hun den eneste værdige til denne nominering? Glad mine børn blev overført til Nordøstlige ISD for et par år siden.

Vi kendte hende som en person, der ville bøje sig bagud for hendes elever og forældre. Jeg er ked af, hvis du havde en dårlig oplevelse med hende, men den generelle aftale er, at hun var fantastisk. Til dette blev hun for nylig sendt på vegne af Comal ISD til San Francisco til en konvention, der sigter mod at hjælpe børn i den nyeste generation lære at lykkes i deres egen dynamiske generation. Hun er ikke længere hos os. Må hun hvile i fred. a1mom skrev:

Jeg er meget overrasket over, at Comal ISD special ED-lærer Marcia Felch blev nomineret til Excel-prisen i undervisningspraksis. Hun skulle være den eneste lærer, som aldrig skulle have været nomineret. Hun har en lang historie med distriktet, der mishandler elever og deres forældre. Fra Specht elementær til Bill Brown og nu Mountain Valley. Specialavdelingen synes at være blindsided af denne manipulerende person. Jeg antager, at de er så desperate for specielle edlærere og ikke ønsker nogen juridiske tvister, hvis de fyrede hende, de holder hende om bord. Jeg er ked af, hvis du havde en dårlig oplevelse med hende, men den generelle aftale er, at hun var fantastisk. Til dette blev hun for nylig sendt på vegne af Comal ISD til San Francisco til en konvention, der sigter mod at hjælpe børn i den nyeste generation lære at lykkes i deres egen dynamiske generation. Hun er ikke længere hos os. Må hun hvile i fred.

Wow, hun får en pris for excellence og derefter croaks! Hvad en aftale, hun kunne have levet længere uden det.

Jeg er ked af det, jeg gør det virkelig. Som lærer indser jeg, at ikke alle elever og forældre vil komme sammen med hver lærer, herunder mig. Men vi giver det vores bedste og forsøger at glæde alle sammen. Sidste gang jeg så Marcia, var den sidste nat før god fredag. Jeg troede, at jeg ville være den sidste ud af bygningen, da alle andre kørte hjem til deres familier for at starte deres påske weekender. Jeg tog fejl. Marcia gik ud lige bag mig, og jeg går til hendes bil med hende. Hun var en af ​​de sødeste mennesker, jeg nogensinde har mødt. At joke om døden er ret trist. Du har muligvis kendt Marcia professionelt og havde forskelle, men Marcia var også en mor, en mand og en ven til mange. Hendes kolleger er ødelagt. Vi skal fortælle børnene i morgen formiddag. Det bliver smertefuldt. Du vil måske gerne kramme din mor. Du ved aldrig, hvornår dette kan ske. Vi ønsker Marcia ’s familiefred i denne meget vanskelige tid.

Jeg har ingen skam. Jeg er Krigsherren! Jeg spreder had og utilfredshed over hele landet. Nyd de kendskab til kendskab jeg bemaerker til dig.

Det faktum, at du vil være en ‘fjende’, og at du er ‘vred’ siger alt. Generelt kæmper lærerne hårdt for at gøre, hvad de kan for børn. Jeg kunne forestille mig, at en bestemt lærer ville være på mindst én persons eller familiens dårlige side, hvis de pludselig døde. Jeg ved det sikkert, at jeg ville. Men i sidste ende er vi for det meste lærere, der kunne gøre forskellige andre ting og tjener flere penge, men vi holder fast i det, vi tror på. En offentlig skolelærers karriere er ingen cakewalk. Du ved aldrig, hvornår de kommer til at løbe tør for penge for at betale dig, og du påtager dig langt mere ansvar end de kompenserer dig for. Det er en trist dag i Amerika, når folk kritiserer en folkeskolelærer to dage før hendes begravelse, fordi de havde uenigheder med hende. Jeg er ked af det for de der bogførte, der har så meget vrede opbygget inde i dem, at de ikke kan tilbyde en lille smule respekt for nogen, der ofrer for vores nationes børn. Mennesker, der taler dårligt om dem, der ikke længere kan forsvare sig, findes i bunden af ​​tønde. Virkeligheden er, at hvis Marcia var dårligt med børn generelt, ville hun ikke have været ved med distriktet. Hun ville ikke have tjent nogen præmier. For to måneder siden ville hun ikke have været sendt til Californien for at repræsentere hendes distrikt på en stor konference, der havde til formål at bringe mere teknologi til distriktet af hensyn til børnene. Du har måske haft en dårlig oplevelse med hende, men måske skal du stoppe med at bebrejde hende og tage et kig på dig selv (eller dig selv) og dit eget hjem. På lørdag vil der være en kirke fuld af forældre og studerende til stede for at sige en sidste god ved og takke hende for alt, hvad hun gjorde for os. Jeg undskylder de tidligere plakater og ønsker at tale om nogen som denne bare dage før hendes begravelse. Dine indlæg har vist, at Marcia ikke var problemet, men i virkeligheden var det dig og dine egne familier. Marcia var det modsatte af dig. omsorgsfulde, klassiske. kærlighed generelt. Generelt kæmper lærerne hårdt for at gøre, hvad de kan for børn. Jeg kunne forestille mig, at en bestemt lærer ville være på mindst én persons eller familiens dårlige side, hvis de pludselig døde. Jeg ved det sikkert, at jeg ville. Men i sidste ende er vi for det meste lærere, der kunne gøre forskellige andre ting og tjener flere penge, men vi holder fast i det, vi tror på. En offentlig skolelærers karriere er ingen cakewalk. Du ved aldrig, hvornår de kommer til at løbe tør for penge for at betale dig, og du påtager dig langt mere ansvar end de kompenserer dig for. Det er en trist dag i Amerika, når folk kritiserer en folkeskolelærer to dage før hendes begravelse, fordi de havde uenigheder med hende. Jeg er ked af det for de der bogførte, der har så meget vrede opbygget inde i dem, at de ikke kan tilbyde en lille smule respekt for nogen, der ofrer for vores nationes børn. Mennesker, der taler dårligt om dem, der ikke længere kan forsvare sig, findes i bunden af ​​tønde. Virkeligheden er, at hvis Marcia var dårligt med børn generelt, ville hun ikke have været ved med distriktet. Hun ville ikke have tjent nogen præmier. For to måneder siden ville hun ikke have været sendt til Californien for at repræsentere hendes distrikt på en stor konference, der havde til formål at bringe mere teknologi til distriktet af hensyn til børnene. Du har måske haft en dårlig oplevelse med hende, men måske skal du stoppe med at bebrejde hende og tage et kig på dig selv (eller dig selv) og dit eget hjem. På lørdag vil der være en kirke fuld af forældre og studerende til stede for at sige en sidste god ved og takke hende for alt, hvad hun gjorde for os. Jeg undskylder de tidligere plakater og ønsker at tale om nogen som denne bare dage før hendes begravelse. Dine indlæg har vist, at Marcia ikke var problemet, men i virkeligheden var det dig og dine egne familier. Marcia var det modsatte af dig. omsorgsfulde, klassiske. kærlighed generelt. Vær venlig at støtte dine lærere i stedet for at trække dem gennem mudderet.

Yeah sikkert! Hvis du ikke kan lide hvad du gør, skal du afslutte og gøre noget andet. Måske kan du lægge dine ankler bag hovedet og endelig venlige nogen til en forandring.

a1mom skrev:

Jeg hørte, at Marcia gik bort fra tilsyneladende selvmord. Jeg har også hørt, at hun lider af mange års misbrug fra sin mand, der førte hende til at tage hendes liv. Det er ked af, at hun ikke havde nogen reel støtte fra venner, familie eller Comal ISD, at hun skulle afslutte sit liv. Hun må have følt sig meget alene. Trods alt gjorde hun det godt og dårligt, jeg er ked af hende og hende familie.

a1mom, nu har du det ondt ?? Laver du sjov? Du startede denne tråd! Tak for det og skam på dig. Nice model for dine børn. Jeg ved, at Marcia levede da du startede det, men du gav dette trådliv på internettet. Du ved, hvor langt sociale medier er, men det gjorde du alligevel.

Marcia var en del af min familie. Du er korrekt om selvmordet, men ukorrekt for at blive mishandlet af hendes mand. Men igen tak fordi du sendte ting på internettet om hende, selv ting, der ikke er korrekte. Kunne din oprindelige ubehagelige post have haft noget at gøre med hende at tage hendes liv? Har du stoppet med at tænke på det? ville det få dig til at føle dig godt, at du ‘fik hende’?

Oplysningerne om hendes død er helt ærligt ingen af ​​jeres forretninger. Tak til de af jer, der har haft det sjovt på bekostning af en død person. Hendes mand og teenagebørn har virkelig fået deres øjne åbnet med hensyn til, hvilke lave liv er derude på internettet.

Er du virkelig en 1 mor? Fordi du ikke er et 1 menneske. Jeg vil gerne sige, at jeg håber, at ingen af ​​jer nogensinde er baghovedet på noget som dette, men jeg håber faktisk, at du er. Og vær venlig at svare, men du vil gerne lide denne indlæg. Måske vil det hjælpe dit selvværd til at fornærme mig, Marcia, hvem. Som lærer indser jeg, at ikke alle elever og forældre vil komme sammen med hver lærer, herunder mig. Men vi giver det vores bedste og forsøger at glæde alle sammen. Sidste gang jeg så Marcia, var den sidste nat før god fredag. Jeg troede, at jeg ville være den sidste ud af bygningen, da alle andre kørte hjem til deres familier for at starte deres påske weekender. Jeg tog fejl. Marcia gik ud lige bag mig, og jeg går til hendes bil med hende. Hun var en af ​​de sødeste mennesker, jeg nogensinde har mødt. At joke om døden er ret trist. Du har muligvis kendt Marcia professionelt og havde forskelle, men Marcia var også en mor, en mand og en ven til mange. Hendes kolleger er ødelagt. Vi skal fortælle børnene i morgen formiddag. Det bliver smertefuldt. Du vil måske gerne kramme din mor. Du ved aldrig, hvornår dette kan ske. Jeg håber, at når hun går, gør ingen en vittighed om det.

Jeg har aldrig engang spøgt om hendes død. Min mor døde i Jan, så jeg forstår, hvor smertefuldt dette er. Mit oprindelige indlæg blev lavet, før hun døde. Jeg står stadig ved hvad jeg sagde. Jeg kender til et par familier, der næsten blev revet fra hinanden ved Marcias falske påstande om ‘formodet’ misbrug af deres børn. Det var som om hun forsøgte at være en ‘helt’, der rørte ting, der ikke var der. I hvert tilfælde blev alt afskediget. Hun havde mere end sandsynligt skyld i dette.

a1mom, nu har du det ondt ?? Laver du sjov? Du startede denne tråd! Tak for det og skam på dig. Nice model for dine børn. Jeg ved, at Marcia levede da du startede det, men du gav dette trådliv på internettet. Du ved, hvor langt sociale medier er, men det gjorde du alligevel.

Marcia var en del af min familie. Du er korrekt om selvmordet, men ukorrekt for at blive mishandlet af hendes mand. Men igen tak fordi du sendte ting på internettet om hende, selv ting, der ikke er korrekte. Kunne din oprindelige ubehagelige post have haft noget at gøre med hende at tage hendes liv? Har du stoppet med at tænke på det? ville det få dig til at føle dig godt, at du ‘fik hende’?

Oplysningerne om hendes død er helt ærligt ingen af ​​jeres forretninger. Tak til de af jer, der har haft det sjovt på bekostning af en død person. Hendes mand og teenagebørn har virkelig fået deres øjne åbnet med hensyn til, hvilke lave liv er derude på internettet.

Er du virkelig en 1 mor? Fordi du ikke er et 1 menneske. Jeg vil gerne sige, at jeg håber, at ingen af ​​jer nogensinde er baghovedet på noget som dette, men jeg håber faktisk, at du er. Og vær venlig at svare, men du vil gerne lide denne indlæg. Måske vil det hjælpe dit selvværd til at fornærme mig, Marcia, hvem. Jeg var ikke i stand til at tillade dig at sende beskedne oplysninger om hendes mand og ikke reagere almom.

Billga
comeback forsøg kommer op kort

comeback forsøg kommer op kort Italiens store ledelse tidligt kunne have været en katastrofal fejl ved det amerikanske hold. Shuster s sidste skud af den tredje blev ikke kastet hårdt og overstyret, ramte sin egen rock og forlod en klynge af gule klipper for en eventuel fem point for italienerne. …

Billga
Connecticut Lacrosse 2015

Connecticut Lacrosse 2015 Klasse L ser klart defineret som et top 3 hold (Greenwich, Darien og Ridgefield), der er bedre end nogen andre og en flok scrappy teams, der nok ikke kan røre dem. Forudsat at beslaget ser ud som følger: 1. Simsbury vs 16 Trumbull Den nederste halvdel ser …

Billga
com for at begynde at samle moms i Massachusetts

com for at begynde at samle moms i Massachusetts Dette er en opdateret version af en historie, der blev indsendt kl 9:32 i morges. SPRINGFIELD Amazon, onlineforhandleren af ​​stort set alt, vil begynde at indsamle statens 6,25 procent omsætningsafgift ved salg i Massachusetts fredag, men det er tvivlsomt, at flytningen …